Eigenzinnig & Bijzonder

Who? Me?

Glazen schaal 30 x 30 cm

Nadat ik een eerste glazen schaal met emaille verf had beschilderd, was natuurlijk het hek van de dam. Ja, dit is een leuke hobby, leuk om te doen en heerlijk verslavend. En de resultaten zijn echt supergaaf. Dus ja, ik moest zeker nog een paar van deze leuke glazen schalen maken. Op naar de tweede.

Ik koos weer een servet uit, welke ik leuk vond en ik heb deze aan de onderkant op de schaal geplakt. Daarna ben ik aan de slag gegaan met rood en groen, een vleugje goud en geel. Mooie warme complementaire kleuren die ook vrolijkheid uitstralen. Het schilderen van de schaal doe je aan de onderkant en dat betekent dat je dus eigenlijk ook niet kunt zien wat je schildert. De lagen worden langzaamaan opgebouwd en alles gaat op gevoel. Ik heb ook een laag craquelé aangebracht voor nog meer effect.


Verkocht

Glazen schaal met emailleverf

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Deze schaal is beschilderd met G’Art À Vous emaille verf, speciaal bedoeld voor dit soort werk. De kleuren vervagen niet en zullen ook niet afbladeren.
Aan de onderkant is de schaal afgewerkt in 1 kleur emaille verf, zodat er ook geen krassen en zo zullen ontstaan in de bovenlagen.