Eigenzinnig & Bijzonder

Contact

mail mij

Hallo! Wat leuk dat je de weg naar mijn website gevonden hebt. Hieronder vind je mijn mailadres, om contact op te nemen. Of het nu gaat om een vraag over een kunstwerk, een techniek of een workshop. Je krijgt altijd snel een antwoord van mij terug.

Als autodidact kunstenaar, moeder, partner, huisvrouw en baasje van wat katten, twee honden en een bergje vissen heb ik best een gevuld dagprogramma. Ik hoef me geen seconde te vervelen!
Ik werk heel graag aan mijn kunst, dan ben ik bezig in mijn atelier en dan vergeet ik de wereld om mijn heen. Maar momenteel steek ik ook tijd en energie in mijn website en de sociale media van mijn kunst. Ik wil graag mijn kennis delen met jullie en ook graag laten zien wat ik zoal allemaal maak.

Een workshop volgen

Ik wil ook mensen de gelegenheid geven om bij mijn thuis aan de slag te gaan als kunstenaar! Op afspraak kun je hier thuis in mijn atelier (of bij mooi weer in mijn mooie tuin) gebruik maken van mijn materialen en mijn kennis om zelf een leuk werk te maken. Ik heb nog geen vaste workshops in de planning, maar als je zelf een idee hebt die je wilt uitwerken, dan hoor ik het graag van je. Samen komen we beslist tot een leuke workshop voor een aangename prijs.