studies acryl

Acrylverf op Papier

Deze werken met acrylverf zijn op papier of op los canvas om dingen te onderzoeken, om nieuwe technieken te leren en om leuke kleurencombinaties te ontdekken. Vaak wil ik ook gewoon lekker creatief bezig zijn, zonder dat daar de druk op ligt van het “moeten maken van een kunstwerk”. Dit houdt mij los en ontspannen en dit stimuleert ook weer mijn eigen creativiteit. Vaak krijg ik leuke reacties op deze werkjes, daarom wil ik ze ook graag op deze plek delen.

De meeste van deze werken zijn verkocht. Ik verkoop mijn werken via mijn eigen winkel op Etsy. Neem daar een kijkje naar mijn huidige aanbod.

Als je meer informatie zou willen ontvangen over deze creatieve kunstvorm, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Sjabloonwerk

studies sjablonen

Acrylverf

Acrylverf en meer materialen

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Mijn werken zijn geschilderd met Amsterdam Acrylverf Expert, Acrylverf van Golden en andere professionele merken. Deze staan garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven. Verder werk ik met diverse inkten en oostindisch inkten. Uiteraard zijn de diverse gesso’s en mediums ook van een uitstekende kwaliteit (Amsterdam, Golden en Liquitex).
Ik kies voor kwaliteitspapier, hetzij aquarelpapier of mixed media papier, zodat het niet snel verzadigd raakt door alle media erop. Ook de losse canvassen zijn van een zware kwaliteit.
De werkjes zijn allemaal voorzien van een laagje vernis en ze worden geleverd zonder passe-partout.

Het inlijsten van deze werkjes geeft een bijzonder effect. De lijsten hoeven niet duur te zijn en de werkjes hoeven niet achter glas te zitten. Zelfs een passe-partout is niet nodig. Het is net waar jouw eigen voorkeur naar uitgaat.