Eigenzinnig & Bijzonder

Mixed Media Schilderijen

Hier presenteer ik al mijn Mixed Media Schilderijen. Ik vind het heerlijk om allerlei technieken te ontdekken en te combineren. Ik werk met Powertex in combinatie met verschillende vullers en materialen. Het is ook fijn om bijvoorbeeld Cold Wax en Encaustic te combineren met de diverse mixed media technieken. En daarnaast speel ik graag met allerlei materialen uit de natuur die ik in mijn schilderijen kan verwerken. Het ontdekken van de mogelijkheden is eindeloos en voor mij is Mixed Media veel meer dan een collagetechniek.

De meeste van deze werken zijn verkocht. Ik verkoop mijn werken via mijn eigen winkel op Etsy. Neem daar een kijkje naar mijn huidige aanbod.

Als je meer informatie zou willen ontvangen over deze creatieve kunstvorm, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Mixed Media materialen

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen. Voor deze mixed media schilderijen gebruik ik vaak de materialen van Powertex. Dat geeft mij veel mogelijkheden.
Voor het kleuren van de schilderijen gebruik Amsterdam Acrylverf Expert, Acrylverf van Golden en andere professionele merken. Deze staan garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Daarnaast gebruik ik diverse verdunners, verdikkers en meer, allemaal van professionele kwaliteit. Ook diverse pigmenten, metallics en poeders worden verwerkt, uiteraard ook van de bekende professionele merken, teveel om hier allemaal op te noemen.

De canvassen zijn allemaal gespannen op een spieraam van goede kwaliteit en de zijkanten zijn altijd geschilderd, soms met het schilderij mee en soms in een bijpassende uni kleur. Je hoeft de canvassen dus niet meer in te lijsten, hoewel het toevoegen van een baklijst een hele mooie dimensie toevoegt aan het werk.
Alle schilderijen zijn voorzien van een vernislaag, voor bescherming en eventuele glans. Sommige werken zijn bewust met een matte vernis afgewerkt. De werken kunnen met een licht vochtige doek afgenomen worden.