Eigenzinnig & Bijzonder

Schilderijen met Acrylverf

Hier presenteer ik al mijn schilderijen geschilderd met acrylverf. Acrylverf is een leuk materiaal met vele mogelijkheden. Gaandeweg mijn creatieve ontwikkeling merk ik dat ik minder behoefte heb aan een volledige controle over de verf. Ik geniet meer van een stukje onvoorspelbaarheid. Ik werk graag met een verdunner en experimenteel heel graag met aparte en bijzondere kleuren, kleurschakeringen en irridescent verf. Ook vind ik het eens leuk om een acryl-pouring te doen.

Naarmate mijn ontwikkeling vordert, merk ik dat ik steeds meer media toevoeg aan mijn werken en dan kom je bij de Mixed Media Schilderijen terecht. Maar soms is het gewoon heerlijk om alleen even met verf te spelen. Hetzij met een kwast of met een paletmes.

De meeste van deze werken zijn verkocht. Ik verkoop mijn werken via mijn eigen winkel op Etsy. Neem daar een kijkje naar mijn huidige aanbod.

Als je meer informatie zou willen ontvangen over deze creatieve kunstvorm, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Acrylverf en meer materialen

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Mijn schilderijen zijn geschilderd met Amsterdam Acrylverf Expert, Acrylverf van Golden en andere professionele merken. Deze staan garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
De canvassen zijn allemaal gespannen op een spieraam van goede kwaliteit en de zijkanten zijn altijd geschilderd, soms met het schilderij mee en soms in een bijpassende uni kleur. Je hoeft de canvassen dus niet meer in te lijsten, hoewel het toevoegen van een baklijst een hele mooie dimensie toevoegt aan het werk.
Alle schilderijen zijn voorzien van een vernislaag, voor bescherming en eventuele glans. Sommige werken zijn bewust met een matte vernis afgewerkt. De werken kunnen met een licht vochtige doek afgenomen worden.