acryl schilderij feather

Acryl schilderij op gespannen canvas.
Prijs € 85,-

acryl schilderij feather

Dit acryl schilderij is mijn eerste werk wat ik zelfstandig met acrylverf geschilderd heb. Ik had niet een vooraf uitgestippeld plan, maar ik wist ongeveer wel wat ik wilde maken. Ik heb veel tijd gestoken in het maken van de achtergrond, dus het blenden van het water en het maken van de lucht, nat in nat werken. Hier heb ik natuurlijk veel van geleerd. En daarna heb ik de afbeelding erop gezet… heel voorzichtig en delicaat, maar ook niet meteen helemaal uitgewerkt. Kleine details van zilver maken het geheel en dit schilderij helemaal af.

Ik moet zeggen dat ik zelf trots ben op dit werk, een weerspiegeling van mijn leven op dat moment in mijn leven. Doe wat je leuk vindt om te doen en geniet daar ook van. Ik wist dat ik kon schilderen, maar ik wist niet dat ik ook met acrylverf kon schilderen. En ik ben blij dat ik dat geprobeerd heb! Dit smaakt naar meer en ik kan niet wachten wat er nog meer allemaal te ontdekken valt!

Lost in flight, the circle of loving life.

Gebruikte materialen

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het doek is gespannen op een dunner spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een lichte glans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.